ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β.Κοντοζαμάνης: «Έρχονται τα “γρήγορα τεστ” και σε φυλακές, εξωτερικά ιατρεία, δομές μακροχρόνιας φροντίδας»

Β.Κοντοζαμάνης: «Έρχονται τα “γρήγορα τεστ” και σε φυλακές, εξωτερικά ιατρεία, δομές μακροχρόνιας φροντίδας»

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, προανήγγειλε, την επέκταση των λεγόμενων rapid tests στις φυλακές, τις δομές μακροχρόνιας φροντίδας, τα εξωτερικά ιατρεία και στα τμήματα επειγόντων περιστατικών και ελέγχους σε απομακρυσμένες περιοχές.

Στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, ο υφυπουργός Υγείας υποστήριξε ότι τα rapid tests που έως τώρα γίνονταν σε δομές προσφύγων και μεταναστών, θα είναι πλέον η καθημερινή πρακτική.

«Τα rapid tests δεν είναι δια πάσα νόσο και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τον μοριακό έλεγχο», αντέτεινε ο Ανδρέας Ξανθός και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ως πολιτική επιλογή ήταν η χρησιμοποίηση των αυξημένων αναγκών της περιόδου και την οριακή κατάσταση στο ΕΣΥ για να δώσει δυνατότητες συνεργασίας με τον ιδιωτικό τομέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.