ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Πέτσας: «Να γυρίσουμε σελίδα που θα ευνοεί την κυβερνησιμότητα προς όφελος της αποτελεσματικότητας»

Σ.Πέτσας: «Να γυρίσουμε σελίδα που θα ευνοεί την κυβερνησιμότητα προς όφελος της αποτελεσματικότητας»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας γνωστοποίησε ότι στις 28 Ιανουαρίου, δηλαδή στο επόμενο Υπουργικό Συμβούλιο αναμένεται να παρουσιαστεί ο νέος εκλογικός νόμος για την Αυτοδιοίκηση.

Στόχος είναι, όπως είπε, «όλοι μαζί να προχωρήσουμε, να γυρίσουμε σελίδα που θα ευνοεί την κυβερνησιμότητα, προς όφελος της της αποτελεσματικότητας, δηλαδή των ποιοτικών υπηρεσιών που περιμένει ο πολίτης από εμάς».

Για τον νέο αυτό εκλογικό νόμο συζήτησαν ο κ. Πέτσας και ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης, στη συνάντηση που είχαν με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρο της ΕΝΠΕ, Απόστολο Τζιτζικώστα, και αμέσως μετά ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, σημείωσε πως «επειδή είμαστε κρίκοι στην ίδια αλυσίδα είμαστε ενωμένοι Κράτος, Περιφέρειες και Δήμοι για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στις τομές στις οποίες μας έχει εξουσιοδοτήσει ο πρωθυπουργός και ο ελληνικός λαός, με την ψήφο του, να κάνουμε, σε θεσμικό και σε αναπτυξιακό επίπεδο», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ και είπε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση θα προχωρήσει και σε ένα δεύτερο θεσμικό ζήτημα που έχει να κάνει με το ξεκαθάρισμα των αρμοδιοτήτων και κυρίως τις σχέσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με τις Περιφέρειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.