ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Βρούτσης: Η νέα ανάρτηση μετά τις αποκαλύψεις για εισβολή μπράβων του Μ.Φουρθιώτη στο γραφείο του

Γ.Βρούτσης: Η νέα ανάρτηση μετά τις αποκαλύψεις για εισβολή μπράβων του Μ.Φουρθιώτη στο γραφείο του

Ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, μετά τις αποκαλύψεις για εισβολή μπράβων του Μένιου Φουρθιώτη στο γραφείο του προχώρησε σε νέα ανάρτηση μέσω Facebook.

Ο πρώην υπουργός Εργασίας δεν διαψεύδει τίποτε από όσα δημοσιεύτηκαν στο Documento και επαναλαμβάνει ότι «τον Δεκέμβριο του 2020, ύστερα από αναφορές υπηρεσιακών παραγόντων, διαπίστωσα ύποπτες και αδικαιολόγητα υψηλές δηλώσεις μισθών στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ του Υπ. Εργασίας. Ως όφειλα, έδωσα εντολή στις υπηρεσίες να παγώσουν όλες οι πληρωμές για το μήνα Οκτώβριο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα έως ότου διαλευκανθούν οι καταχρηστικές αυτές συμπεριφορές. Πράγματι, η αντίδραση από την κυβέρνηση ήταν άμεση!».

Στην ανάρτησή του δεν αναφέρεται στις απειλές και στην εισβολή μπράβων στο γραφείο του αλλά και δεν τις διαψεύδει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Βρούτσης είπε: « Ήρθε σε μένα με μπράβους. Φώναζε. Με θράσος. Απειλούσε. Ζητούσε να πληρωθεί το μήνα που έχασε» ανέφερε ο τότε υπουργός, προσθέτοντας πως ο Φουρθιώτης τον απειλούσε πως θα τον «τελειώσει». «Είμαι έξω φρενών με αυτόν τον τύπο. Ήρθε στο υπουργείο και κλοτσούσε πόρτες. Ήρθε με μπράβους. Απειλούσε γενικούς γραμματείς. Υπάλληλοι έρχονταν κλαίγοντας γιατί τους έλεγε ότι θα τον προσκυνήσουμε. Μιλάμε για παρακμή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι ο Μένιος Φουρθιώτης μπήκε στο πρόγραμμα «Συν-Εργασία» και πληρώθηκε από 60.000 ευρώ το μήνα, καθώς ψευδώς δήλωσε πως λάμβανε πολύ υψηλούς μισθούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.