ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Γεωργιάδης: «Κάρφωσε» Κ.Μητσοτάκη για την παρακολούθηση Κ.Φλώρου-Κ.Χατζηδάκη

«Αν θέλουμε να μαθαίνουμε τους λόγους που παρακολουθεί η ΕΥΠ τα τηλέφωνα, να τις πούμε φανερές υπηρεσίες και όχι μυστικές»

Α.Γεωργιάδης: «Κάρφωσε» Κ.Μητσοτάκη για την παρακολούθηση Κ.Φλώρου-Κ.Χατζηδάκη

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων αναφέρθηκε στο σκάνδαλο των υποκλοπών και στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ομολόγησε την παρακολούθησε του Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου και του Κωστή Χατζηδάκη. 

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης, όταν… στριμώχτηκε από την Ράνια Τζίμα και τον Σωκράτη Φαμελλο για τον λόγο της παρακολούθησης, ειδικά του αρχηγού του στρατού, Κωνσταντίνου Φλώρου, ο ίδιος, επικαλούμενος τους θεσμούς και την δικαιοσύνη, τις χαρακτήρισε νόμιμες. Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Θεσσαλονίκης, όπου χαρακτήρισε «κατάντια» τις υποκλοπές, καθώς, όπως ανέφερε, θα ήθελε να είναι σε μια χώρα η οποία δεν παρακολουθεί τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, γιατί αυτό είναι θέμα εθνικής ασφάλειας και αυτό είναι κατάντια και ευθύνη Μητσοτάκη για την Ελλάδα.

Δείτε τα στιγμιότυπα 9:20 του παρακάτω βίντεο:

Θεωρείτε ότι η παταγώδης αποτυχία των δημοσκοπήσεων ως προς την πρόβλεψη του αποτελέσματος των τουρκικών εκλογών μπορεί να επαναληφθεί και στις ελληνικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή;

  • Όχι (9%, 1.434 Votes)
  • Ναι (78%, 11.894 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 217 Votes)
  • Ίσως ναι (9%, 1.380 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 245 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.170

Loading ... Loading ...

Ωστόσο, ο Άδωνις Γεωργιάδης, απτόητος, σημείωσε: «Η υπόθεση είναι στην ελληνική Δικαιοσύνη. Όταν αυτή αποφανθεί θεσμικά, θα σχολιάσω. Η παρακολούθηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και του υπουργού Χατζηδάκη ή οποιουδήποτε άλλου έχει ακουστεί, έχει γίνει από την ΕΥΠ με τη νόμιμη διαδικασία. Αν θέλουμε να μαθαίνουμε τους λόγους που παρακολουθεί η ΕΥΠ τα τηλέφωνα, να τις πούμε φανερές υπηρεσίες και όχι μυστικές», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσπαθώντας να αποκρούσει τα ερωτήματα της δημοσιογράφου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο Γιάννης Πρετεντέρης, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον υπουργό να βγει από τη… γωνία όπου είχε στριμωχτεί, λέγοντας «ας σταματήσει η εξεταστική επιτροπή», με τη Ράνια Τζίμα να τον αναγκάζει άμεσα να αλλάξει πλήρως «ρότα», πετώντας την μπάλα στην εξέδρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.