ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ανατροπή: Πιθανόν εκλογές μέσα στον επόμενο μήνα – Πιέσεις σε Κ.Μητσοτάκη: «Στήσε κάλπες αλλιώς “τελείωσες”»

Ποιοι ζητούν από τον Κ.Μητσοτάκη να πάει σε εκλογές... τώρα - Τι φοβάται το Μαξίμου

Ανατροπή: Πιθανόν εκλογές μέσα στον επόμενο μήνα – Πιέσεις σε Κ.Μητσοτάκη: «Στήσε κάλπες αλλιώς “τελείωσες”»

Αρκετά πιθανό είναι να οδηγηθούμε σε εκλογές ακόμα και μέσα στον Μάιο, καθώς πλέον οι πιέσεις που δέχεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολλές και τα «καμπανάκια» που του χτύπησαν οι δημοσκόποι… ακούστηκαν στο Μαξίμου. 

Η αλήθεια για την κατάσταση που επικρατεί ειπώθηκε… στον ΣΚΑΪ, εκεί που ο Άρης Πορτοσάλτε παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση «τρώει ξύλο» σε κρυφές και φανερές δημοσκοπήσεις, ενώ την επόμενη ημέρα και ο Δημήτρης Οικονόμου είπε ότι εάν «φάει και άλλο ξύλο δεν θα μπορέσει να σηκωθεί».

Η τελευταία φράση είναι αυτή που έχει σημάνει συναγερμό στο Μαξίμου, καθώς γνωρίζουν ότι εάν δεν αλλάξει άμεσα κάτι η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη.

Οι δημοσκοπήσεις πλέον δείχνουν ότι τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας έχουν καταρρεύσει και κάθε μέρα πέφτουν όλο και περισσότερο, ενώ από την άλλη παρατηρείται μια μικρή άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ. Η διαφορά των δύο κομμάτων αυτή τη φορά είναι μικρή και στη Νέα Δημοκρατία γνωρίζουν ότι εάν υπάρξει άλλη μια κρίση τότε το πιο πιθανό είναι να χάσουν την πρώτη θέση (όχι ότι είναι βέβαιη αυτή τη στιγμή).

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, όπως ήδη σας αποκάλυψε το pronews.gr, πιέζει έντονα τις τελευταίες ημέρες τον πρωθυπουργό να κηρύξει άμεσα εκλογές, καθώς ακόμη και τον Σεπτέμβριο θεωρούν ότι θα είναι αργά.

Οι κινήσεις της κυβέρνησης με την κατάργηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης και το κλίμα που προσπαθούν να δημιουργήσουν ότι θα έχουμε μια καλή τουριστική περίοδο (χωρίς ωστόσο να το επιβεβαιώνουν τα στοιχεία αυτό) είναι χαρακτηριστικά της προσπάθειας που κάνει το Μαξίμου για να αλλάξει το κλίμα.

Ήδη σήμερα η κυβέρνηση άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να διαγραφεί το πρόστιμο των 100 ευρώ που έχει επιβληθεί σε ανεμβολίαστους πολίτες, ενώ την 1η Μαΐου θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις για την αύξηση του κατώτατου μισθού, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Στο Μαξίμου γνωρίζουν καλά τι έρχεται μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς οι συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία και των κυρώσεων στη Ρωσία δεν έχουν φανεί στην οικονομία, ενώ παράλληλα και ο τουρισμός θα δεχθεί ισχυρό πλήγμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν αυτή η «βόμβα» σκάσει στα χέρια του Κ.Μητσοτάκη τότε θα επιβεβαιωθούν σίγουρα οι προβλέψεις που θέλουν το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας να πέφτει κάτω από το 20%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.