Το… κακό χιούμορ του Κ.Μητσοτάκη για τις εκλογές μόλις 100 χιλιόμετρα από το σημείο του εγκλήματος στα Τέμπη (βίντεο)

Εκτός τόπου και χρόνου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το… κακό χιούμορ του Κ.Μητσοτάκη για τις εκλογές μόλις 100 χιλιόμετρα από το σημείο του εγκλήματος στα Τέμπη (βίντεο)

Το θράσος του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχει όρια και αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά, καθώς βρέθηκε μόλις 100 χιλιόμετρα από το έγκλημα των Τεμπών και είχε διάθεση για… χιούμορ με αφορμή τις εκλογές.

Κατά την περιοδεία του πρωθυπουργού ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το έργο του κλειστού κολυμβητηρίου στη Λαμία, ένα έργο που είναι σε εξέλιξη.

«Πριν τις εκλογές θα το έχουμε έτοιμο...», είπε ο ανάδοχος του έργου, ξαφνιάζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ αμέσως ο Δήμαρχος Λαμιέων έσπευσε να διευκρινίσει ότι εννοούσε τις αυτοδιοικητικές εκλογές και όχι τις εθνικές.

«Λέω ξέρει πότε θα γίνουν εκλογές και δεν ξέρω εγώ! Με εντυπωσίασες...», σχολίασε σε κλίμα χαβαλέ ο πρωθυπουργός, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου να λέει: «Κύριε Πρόεδρε υπάρχει ένας κόσμος που ενδιαφέρεται πρωτίστως για τις αυτοδιοικητικές και μετά για τις εθνικές…».

«Το έχω αντιληφθεί πλήρως…το βέβαιο πάντως είναι ότι οι αυτοδιοικητικές θα γίνουν μετά τις εθνικές, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!», απάντησε ο πρωθυπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.