ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Μιχαλολιάκος για Σκόπια: «Μόνο μια εθνική κυβέρνηση θα μπορέσει να αναστρέψει την προδοτική συμφωνία»

Ν.Μιχαλολιάκος για Σκόπια: «Μόνο μια εθνική κυβέρνηση θα μπορέσει να αναστρέψει την προδοτική συμφωνία»

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Άργος ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος Ν. Γ. Μιχαλολιάκος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ της Αργολίδας.

Αρχικά σημείωσε πως το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν προσυμφωνημένο και τις επόμενες μέρες θα φανεί στην διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης.

Όσον αφορά την συμφωνία των Πρεσπών ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως μόνο η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη θέση που είναι η κατάργησή της σε αντίθεση με την Νέα Δημοκρατία που μέσω συνεργατών της διαδίδει πως δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο.

Στην συνέχεια, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι παρά την αποχώρηση του από την κυβέρνηση ο Καμμένος συμμετείχε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια σε μια εθνομηδενιστική κυβέρνηση, ενώ παράλληλα προέβλεψε ότι η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τα ποσοστά της στις επερχόμενες εκλογές, καθώς μόνον οι Εθνικιστές μπορούν να υπερασπιστούν αποτελεσματικά τα εθνικά συμφέροντα.

Κλείνοντας επανέλαβε την πάγια και διαχρονική θέση της Χρυσής Αυγής για την Μακεδονία τονίζοντας πως μόνο μια εθνική κυβέρνηση θα μπορέσει να αναστρέψει την κατάσταση και να καταγγείλει την προδοτική συμφωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.