ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την “Ελληνική Αυγή για την Αττική”, Ηλίας Παναγιώταρος στο «25λεπτο του Δημότη» (βίντεο)

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την “Ελληνική Αυγή για την Αττική”, Ηλίας Παναγιώταρος στο «25λεπτο του Δημότη» (βίντεο)

Στην διαδικτυακή εκπομπή «Το 25λεπτο του Δημότη» και τον Τάσο Συμιγδαλά μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με την «Ελληνική Αυγή για την Αττική», Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος ανέλυσε το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής με σκοπό την αναβάθμιση της περιφέρειας Αττικής σε κάθε τομέα.

Αρχικά, διεμήνυσε σε αυστηρό τόνο ότι οι ευθύνες της Ρένας Δούρου είναι τεράστιες, δεδομένων των τραγωδιών σε Μάνδρα και Μάτι με αθώους πολίτες νεκρούς και με την καταστροφή εκατοντάδων περιουσιών.

Στην συνέχεια ανέπτυξε το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής τονίζοντας ότι το μείζον πρόβλημα για την Αττική αυτήν την περίοδο είναι η έξαρση της εγκληματικότητας και η ανάγκη να εδραιωθεί και πάλι στους πολίτες το αίσθημα ασφάλειας. Παράλληλα, μίλησε για την διαχείριση των απορριμμάτων, όπου το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής πολλοί αντέγραψαν προεκλογικά, αλλά ουδείς εφάρμοσε στην πράξη.

Ακόμα, ο Ηλίας Παναγιώταρος ενημέρωσε για τα σοβαρά βήματα που πρέπει να γίνουν στο ζήτημα του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων κατοίκων της Αττικής αλλά και στην αναβάθμιση των υποδομών, σε κτίρια, πεζοδρόμια και ράμπες. Ταυτόχρονα, έδωσε μεγάλη έμφαση στην πολιτιστική αναβάθμιση της Αττικής, αναφερόμενος στην προτομή του Ι. Μεταξά, στην οικία του Παύλου Μελά, στην αναδιαμόρφωση του Πεδίου του Άρεως και του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, αλλά και στην ανάδειξη νέων ηρωικών μορφών, ήτοι του Σ. Σολωμού, Τ. Ισαάκ και Κ. Κατσίφα.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης συνέπτυξε το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής με μια σύντομη αναφορά στην ανάγκη εξάλειψης της γραφειοκρατίας, στην φροντίδα των αδέσποτων ζώων και στην στήριξη με προνόμια και επιδόματα της παραδοσιακής και δυστυχώς χειμαζόμενης Ελληνικής οικογένειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.