ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεγάλη προσέλευση πολιτών σε εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου για την επίθεση παρακρατικών στα γραφεία του κόμματος

Μεγάλη προσέλευση πολιτών σε εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου για την επίθεση παρακρατικών στα γραφεία του κόμματος

Μεγάλη ήταν η προσέλευση πολιτών σε προγραμματισμένη συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου με αφορμή την επίθεση που διέπραξαν παρακρατικοί εναντίον των γραφείων του κόμματος.

Την αρχή της εκδήλωσης έκανε το μέλος της Τ.Ο. Αθηνών και της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Μισιάκας, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολυμέτωπη πολεμική που υφίσταται ο Λαϊκός Σύνδεσμος, είτε αυτό εκφράζεται από την ΠΟΣΠΕΡΤ που επιθυμεί τον προεκλογικό αποκλεισμό του κόμματος από την τηλεοπτική προβολή, είτε αυτό εκφράζεται από “τις παρακρατικές συμμορίες της άκρας αριστεράς, που καίνε, σπάνε, σκοτώνουν και λογαριασμό δεν δίνουν” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος αναφέρθηκε στο χρονικό της επιθέσεως που πραγματοποίησαν οι παρακρατικοί εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Ακολούθως αναφέρθηκε στον αγώνα που διεξάγεται για την Δημαρχία της Αθήνας. Τόνισε ότι οι υποψήφιοι των άλλων κομμάτων φοβούνται την αντιπαράθεση με την Χρυσή Αυγή, εξού και πραγματοποιούν «debate» μόνοι τους, όπου ακούγονται οι ίδιες ακριβώς θέσεις.

Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος αναφερθήκε σε ψεύτικες δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ, προκειμένου να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα και οι οποίες εν τέλει θα τους κάνουν να απολογούνται για το «λάθος» όταν οι εκλογές θα έχουν περάσει. Επίσης αναφέρθηκε στα ευτράπελα που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, με την κατάληψη του Σταθμού Λαρίσης από αλλοδαπούς, το μαχαίρωμα Λιμενικών από παρακρατικούς στα Εξάρχεια και τα όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή στα Διαβατά και τόνισε πως το σύστημα βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος κατήγγειλε την νέα παρακρατική επίθεση που δέχτηκε ο Λαϊκός Σύνδεσμος.

Τελευταίος τον λόγο έλαβε ο ΓΓ του κόμματος, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

Αναφερόμενος στην επέτειο της μάχης των Οχυρών Ρούπελ, τόνισε ότι σε αυτή τη μάχη και το Έπος του ’40 παρόντες ήταν οι Εθνικιστές της ΕΟΝ και αντιθέτως απόντες ήταν οι κομμουνιστές, ελέω του Συμφώνου Ρίμπερντροπ – Μολότωφ και της δουλικότητάς τους προς την ΕΣΣΔ του Στάλιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.