ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποκλείστηκε η Χρυσή Αυγή από την κατανομή διαφημιστικού χώρου στη Θεσσαλονίκη

Αποκλείστηκε η Χρυσή Αυγή από την κατανομή διαφημιστικού χώρου στη Θεσσαλονίκη

Τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την κατανομή των διαφημιστικών στεγάστρων στα πολιτικά κόμματα και στους συνδυασμούς ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης, στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του.

Σύμφωνα με την κατανομή, το 70% των στεγάστρων (περίπου 140 θέσεις) που υπάρχουν στον δήμο Θεσσαλονίκης θα διατεθούν στα κόμματα που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές του 2014, κατ’ αναλογία ως προς την εκλογική δύναμη, με εξαίρεση το Ποτάμι και τους Ανεξάρτητους ‘Ελληνες που δεν θα συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου.

Το άλλο 30% των διαφημιστικών στεγάστρων στην πόλη (περίπου εξήντα θέσεις), μαζί με αυτά που κόπηκαν από τη Χρυσή Αυγή, θα διατεθούν στα κόμματα που δεν είχαν παρουσία στη Βουλή και στα νεοεμφανιζόμενα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Σίμος Μπενσασσών, ζήτησε από τους εκπροσώπους των κομμάτων να προστατεύσουν την ευταξία της πόλης ενόψει των βουλευτικών εκλογών και να αποφύγουν τη ρύπανση με προεκλογικά φυλλάδια και αφίσες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.