ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Ηλιόπουλος: «Οι δικαστές παίρνουν εντολές για να μας καταδικάσουν – Έχω ήσυχη την συνείδηση μου» (βίντεο)

Π.Ηλιόπουλος: «Οι δικαστές παίρνουν εντολές για να μας καταδικάσουν – Έχω ήσυχη την συνείδηση μου» (βίντεο)

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου να μην κάνει δεκτό το αίτημα του για αναστολή της ποινής εμφανίστηκε στο Α.Τ. Πικερμίου.

Ο Ηλιόπουλος επέμεινε ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη και δήλωσε αθώος. «Δεν μπορεί να μας κρίνει κανένας από τους δικαστές, προφανώς και παίρνουν εντολές για να μας καταδικάσουν», τόνισε.

«Όσον αφορά στους βουλευτές, το όνομα μας δεν υπήρχε σε ολόκληρη τη διαδικασία. Δεν είχε κάποιο θύμα μαρτυρία για τους βουλευτές, δεν αποδείχθηκαν όσα είπαν», ισχυρίστηκε.

«Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου»

Ο πρώην βουλευτής της ΧΑ, που αναμένεται να εκτίσει ποινή κάθειρξης 7 ετών, δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια όλης αυτής της διαδικασίας ήρθε πιο κοντά στον Θεό και ότι έχει ήσυχη τη συνείδησή του.

Αρνούμενος τις κατηγορίες εις βάρος του, δήλωσε ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής καταδίκαζαν από την πρώτη στιγμή τη δολοφονία Φύσσα, όπως και τις επιθέσεις σε μετανάστες.

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος σχολίασε ότι «κανείς δεν είναι έτοιμος να πάει φυλακή», πόσο μάλλον ο ίδιος που έχει μικρά παιδιά.

Ερωτώμενος αν θεωρεί ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, ο Ηλιόπουλος είπε απλά: «Συγγνώμη εκφράζω σαν άνθρωπος για οποιοδήποτε θύμα. Προσωπικά δεν έχω καμία ευθύνη, ούτε θεωρώ ότι έχει κάποιο από τα στελέχη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπως είπε το μόνο πράγμα που έχει μετανιώσει και θα άλλαζε πράγματα είναι για την πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.