ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΜέΡΑ 25: «Εκτός πραγματικότητας ο Κ.Μητσοτάκης – Η κοινωνία θα ανατρέψει τους σχεδιασμούς σας»

ΜέΡΑ 25: «Εκτός πραγματικότητας ο Κ.Μητσοτάκης – Η κοινωνία θα ανατρέψει τους σχεδιασμούς σας»

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης, σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ, υποστηρίζοντας πως «φαίνεται πως εκτός πραγματικότητας είναι ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του…».

Ο κ. Κριθαρίδης υπογραμμίζει ότι «φαίνεται πως εκτός πραγματικότητας είναι ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του», προσθέτοντας ότι «ενώ ο κ. Σταϊκούρας έχει δεσμευτεί για πρωτογενή πλεονάσματα από του χρόνου και το έλλειμμα ήδη βρίσκεται σε δυσθεώρητα ύψη μαζί με το δημόσιο χρέος και την ύφεση, προσπαθεί να εξαπατήσει την κοινωνία με εξυπνακισμούς».

Σύμφωνα με τον εκπρόωπο του ΜέΡΑ 25, «δεν έχει σημασία, κ. Μητσοτάκη, αν θα βαφτίσετε το νέο σας μνημόνιο “μεγάλες αλλαγές”, “αναπτυξιακό σχέδιο”, “σχέδιο Πισσαρίδη” ή “μεταρρυθμίσεις”. Σημασία έχει που δρομολογείτε αυτές τις πολιτικές σε συμπαιγνία με την τρόικα και την ολιγαρχία, ενώ παράλληλα προσπαθείτε να αιφνιδιάσετε τους πολίτες με ψέματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλήγοντας ο κ. Κριθαρίδης θεωρεί βέβαιο ότι «η κοινωνία, κ. Μητσοτάκη, θα ανατρέψει τους σχεδιασμούς σας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.