ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η γκάφα της ημέρας από τη Sun – Έγραψε ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος… πέθανε! (φωτό)

Η γκάφα της ημέρας από τη Sun – Έγραψε ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος… πέθανε! (φωτό)

Ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος… πέθανε έγραψε σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «The Sun»!

Ο τίτλος του …μακάβριου άρθρου, το οποίο δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο έγραφε: «Ο Πρίγκιπας Φίλιππος πέθανε στα 95 του, πώς πέθανε ο Δούκας του Εδιμβούργου κτλ κτλ». 

Το άρθρο-γκάφα διαγράφηκε ωστόσο, μετά από μόλις λίγα λεπτά κυκλοφορίας του, αν και εξακολούθησε να εμφανίζεται στην αναζήτηση του Google.

Εκτός όμως από τη βρετανική εφημερίδα, το ίδιο λάθος φαίνεται πως έκαναν και διάφορες γαλλικές εφημερίδες, που δημοσίευσαν την ψευδή είδηση του θανάτου του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε πως ο πρίγκιπας Φίλιππος επέλεξε να αποσυρθεί από τα βασιλικά καθήκοντα του, δικαιολογώντας έτσι και το ασυνήθιστο γεγονός της συγκέντρωσης των εργαζομένων της βασιλικής οικογένειας χθες το βράδυ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.