ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Μαύρα μεσάνυχτα» για το Mega: Νύχτα θα πέσει το «μαύρο»

«Μαύρα μεσάνυχτα» για το Mega: Νύχτα θα πέσει το «μαύρο»

Ο χρόνος έχει αρχίσει και μετρά αντίστροφα για το MEGA και η διαδικασία που προβλέπεται είναι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες το ΣτΕ θα στείλει την απόφασή του στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων αλλά και στο ΕΣΡ που με τη σειρά του οφείλει να ενημερώσει τη DIGEA.

Στη συνέχεια – όπως αναφέρει στο newsit.gr ο Γρηγόρης Μελάς – η ψηφιακή πλατφόρμα θα αποστείλει επιστολή στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ενημερώνοντάς ότι εντός 48 ωρών θα διακόψει το σήμα της.

Η διακοπή μάλιστα εκτιμάται ότι θα γίνει βράδυ, μετά τα μεσάνυχτα, όπως είχε γίνει στις περιπτώσεις της μετάβασης σε ψηφιακή συχνότητα ώστε να μην… διαταραχθεί το τηλεοπτικό κοινό. Σύμφωνα δε με τις ίδιες εκτιμήσεις η διαδικασία αυτή θα έχει ολοκληρωθεί λίγο μετά το δεύτερο εικοσαήμερο του Οκτωβρίου, οπότε κάποιο βράδυ μετά τις 20 του μήνα θα πέσει μαύρο στο MEGA, το σταθμό που έχει γράψει σημαντική ιστορία στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο…!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά και την απόφαση του ΣτΕ και το δρομολογημένο πλέον κλείσιμο του σταθμού παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ποιος και με τι οικονομικό τίμημα θα αποκτήσει την ταινιοθήκη του σταθμού που όλους αυτούς τους μήνες κράτησε το σταθμό όχι μόνο ζωντανό αλλά και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό…!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.