ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κυπριακός Τύπος για παραίτηση Κοτζιά: «Κρίση σοκ» και «πολιτικός σεισμός» στην Αθήνα

Κυπριακός Τύπος για παραίτηση Κοτζιά: «Κρίση σοκ» και «πολιτικός σεισμός» στην Αθήνα

Η παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από το Υπουργείο Εξωτερικών και η ανάληψη του από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είναι από τα βασικά θέματα στις πρώτες σελίδες των σημερινών κυπριακών εφημερίδων.

Οι σχετικοί τίτλοι:

– «Αλήθεια»: «Θα μας επηρεάσει;» η αποχώρηση του Νίκου Κοτζιά από το ελληνικό ΥΠΕΞ την πιο κρίσιμη ώρα του Κυπριακού. Η εφημερίδα σημειώνει ότι ο κ. Κοτζιάς αιφνιδίασε με την παραίτησή του μετά από τον ενδοκυβερνητικό «καβγά» με τον Π. Καμμένο και ότι ο πρωθυπουργός Τσίπρας αιφνιδίασε «δύο φορές» αποδεχόμενος την παραίτηση και αναλαμβάνοντας ο ίδιος το ελληνικό ΥΠΕΞ.

-«Πολίτης»: «Πήρε το καπέλο του κι έφυγε!!! – Ενοχλημένος από τις ίσες αποστάσεις που τήρησε ο Τσίπρας».

– «Φιλελεύθερος» «Κρίση – σοκ στην Αθήνα – Η Συμφωνία των Πρεσπών έφαγε τον Κοτζιά».

-«Χαραυγή»: «Δεκτή η παραίτηση Κοτζιά – Πρέσπες και Κυπριακό υπό την διαχείριση Τσίπρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ΡΙΚ στο δελτίο ειδήσεων είχε τίτλο: «Η παραίτηση Κοτζιά προκάλεσε πολιτικό σεισμό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.