ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο αντικαταστάτης του Γιώργου Αυτιά και οι βλέψεις του σταθμού για το πρωινό

Ο αντικαταστάτης του Γιώργου Αυτιά και οι βλέψεις του σταθμού για το πρωινό

Η πιθανή υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά ως ευρωβουλευτή με το κόμμα της Νέα Δημοκρατίας,έχει σηματοδοτήσει αλλαγές στο κανάλι του Νέου Φαλήρου.

Στο ΣΚΑΙ άρχισαν από νωρίς να αναζητούν αντικαταστάτη του.Και μάλλον τον βρήκαν, αφού ο ΣΚΑΙ ποντάρει πολύ στην πρωινή ζώνη που ειδικότερα τα σαββατοκύριακα στην εκπομπή Καλημέρα, του χαρίζει εξαιρετική τηλεθέαση.

Δεν είναι τυχαίο ότι το σαββατοκύριακο που μας πέρασε,ο Γιώργος Αυτιάς βγήκε μπροστά από την Φαίη Μαυραγάνη του Open.

Παραθέτουμε τα νούμερα του Σαββάτου:

  • ΣΚΑΪ- Γιώργος Αυτιάς: 30,3%, 34,3%, 30,3%, 22,7%.
  • ΟΡΕΝ-Φαίη Μαυραγάνη: 24,9%, 21%, 19,8%, 15%.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην περίπτωση που ο δημοσιογράφος αποσυρθεί από τον χώρο της δημοσιογραφίας για χάρη της πολιτικής καριέρας, η εκπομπή του πηγαίνει με παρουσιαστή τον Δημήτρη Καμπουράκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.