ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γ. Τράγκας: «Ο Τσίπρας μοιράζει το Αιγαίο με την Τουρκία πίσω από την πλάτη του ελληνικού λαού»

Γ. Τράγκας: «Ο Τσίπρας μοιράζει το Αιγαίο με την Τουρκία πίσω από την πλάτη του ελληνικού λαού»

Ο Γιώργος Τράγκας, μέσα από την εκπομπή του «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 Fm, δε θα μπορούσε να μην σχολιάσει την συνομιλία Πολάκη – Στουρνάρα αλλά και για την εμφάνιση του Πολάκη στην ΕΡΤ και τα όσα δήλωσε.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ζούμε Πολάκιες μέρες…

Έχουμε από εδώ ο λαός, η φτώχεια η luben τάξη, από εκεί είναι η ελίτ, η αγία οικογένεια, τα χοντροδάνεια, τα θαλασσοδάνεια, τα κόμματα της διαπλοκής. Η μούμια του Μαξίμου δε μπορεί να κρύψει τα αλλοιωμένα χαρακτηριστικά.

Στο άρρωστο μυαλό, η πολιτική ανωμαλία πιστεύει ότι είναι συνομιλητής της ιστορίας. Το ίδιο πίστευαν και οι χουνταίοι και οι κολλητοί της οικογένειας Τσίπρα, όπως ο Παττακός, Κίτσιος, Παπαδόπουλους, Ιωαννίδης. Ο Μουγκάμπε ήταν πιο καθαρός από την μούμια του Μαξίμου. Δεν έκρυβαν την διαφθορά τους αλλά κρατούσαν προσχήματα. Έφυγαν από την εξουσία χωρίς να προκαλέσουν εμφύλιο.

Ο Τσίπρας νομίζει είναι θεόσταλτος δεν βλέπει πόσο καταστροφικός είναι. Είναι πολυδιεφθαρμένος, δεν ενδιαφέρεται για την νομιμότητα, το σύνταγμα ούτε τους δημοκρατικούς αγώνες. Καλύπτει τους αγροικισμούς, τους τσαμπουκάδες, την ατμόσφαιρα πολιτικού χαμαιτυπείου, δικαιολογεί όλη την πολιτική ανηθικότητα, διαστρεβλώνει την λογική αλήθεια και θέτει την χώρα σε κινδύνους. Είναι μαριονέτα των Γερμανών. Δουλεύει ανοιχτά για το Σόρος».

Και συνέχισε ακάθεκτος και απολαυστικός ο Γ.Τράγκας για την ΕΡΤ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε τη συνέχεια στο crashonline.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.