ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πως κατάφερε το Epsilon να εκπέμπει σε εθνική εμβέλεια χωρίς να έχει άδεια

Πως κατάφερε το Epsilon να εκπέμπει σε εθνική εμβέλεια χωρίς να έχει άδεια

Από τον Οκτώβριο που πέρασε το Epsilon έχει δώσει τη θέση του στο Open και από κανάλι Εθνική Εμβέλειας, περιορίστηκε στην Αττική.

Βέβαια δια της πλαγίας οδού βρήκε τρόπο για να συνεχίσει να εκπέμπει και στις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας.

Σύμφωνα με το ΕΣΡ το Νέο Epsilon συνεχίζει να εκπέμπει στην Κεντρική Μακεδονία, την Πελοπόννησο, την Κρήτη, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη μέσα από τοπικά «Epsilon» που αναμεταδίδουν τον σταθμό. Δεν έχουν δικό τους διακριτικό και χρησιμοποιούν κάποιες παραλλαγές του Epsilon.

Σύμφωνα με τo e-tetradio πρόκειται για τα κανάλια «ΑΕ Channel» (πρώην Extra Θεσσαλονίκης), «Α ΝΕΤ» (πρώην ΝΕΤ Μεσσηνίας), «ΑΕ TV» (πρώην Τηλε Κρήτη Λασιθίου) και «ΑΕ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης» (πρώην TV Δέλτα Δράμας), τα οποία μαζί με το Νέο Epsilon καλούνται σε απολογία από το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για «απουσία αυτονόμου προγράμματος» και «παράνομη αναμετάδοση προγράμματος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για το κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη, αυτό παραπέμπεται και για «εκπομπή κατά τρόπο που προσήκει σε σταθμό εθνικής εμβέλειας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.