ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποχώρηση «βόμβα» από τον Alpha – Ραγδαίες οι εξελίξεις στο κανάλι… (φώτο)

Αποχώρηση «βόμβα» από τον Alpha – Ραγδαίες οι εξελίξεις στο κανάλι… (φώτο)

Εκτός Alpha βρίσκεται από σήμερα η Άννα Βλαβιανού. Η επί έξι χρόνια διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του καναλιού, αποχωρεί έχοντας λήξει η συνεργασία της με τον σταθμό. Η Άννα Βλαβιανού ενημέρωσε όλους τους συνεργάτες της με ένα σημείωμα που τους απέστειλε, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας τους.

Από τη θέση της στον Alpha, η Άννα Βλαβιανού, όλα αυτά τα χρόνια έπαιξε σημαντικό ρόλο σε πολλά θέματα που αφορούν στο πρόγραμμα του σταθμού. Ήταν άτομο που εμπιστευόταν η διοίκηση και ήταν υπεύθυνη για όλες τις επιτυχημένες καμπάνιες προβολής των ψυχαγωγικών και ενημερωτικών εκπομπών. Διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον Τύπο και τον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς μετρά πολλά χρόνια θητείας στον πολιτισμό, με αποτέλεσμα η συμβολή της στην αισθητική και την εταιρική εικόνα του Alpha να είναι καθοριστική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.