ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Der Spiegel: «Ο Μητσοτάκης θέλει να δείξει ότι η χώρα του δεν εξαρτάται πλέον από τη γενναιοδωρία των εταίρων της»

Der Spiegel: «Ο Μητσοτάκης θέλει να δείξει ότι η χώρα του δεν εξαρτάται πλέον από τη γενναιοδωρία των εταίρων της»

«Για πρώτη φορά από το τέλος των Μνημονίων, ένας Έλληνας αρχηγός κυβέρνησης συναντά την Καγκελάριο της Γερμανίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζεται στο Βερολίνο ως μεταρρυθμιστής- δεν θέλει να ζητήσει προς το παρόν να ζητήσει ελάφρυνση του χρέους», όπως σχολιάζει το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» και προσθέτει:

«Μια νέα εμπειρία για την Άνγκελα Μέρκελ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός της Ελλάδας από την αρχή της κρίσης του χρέους, ο οποίος δεν ζητά βοήθεια από την Καγκελάριο κατά την επίσκεψή του στο Βερολίνο».

«Το μήνυμα που έρχεται από το στρατόπεδο του πρόσφατα εκλεγμένου συντηρητικού αρχηγού κυβέρνησης, μαρτυρά ένα νέο επίπεδο αυτοπεποίθησης στην Αθήνα»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κατά τη συνάντηση που θα έχει με την Μέρκελ την Πέμπτη το απόγευμα – η πρώτη μεταξύ της Καγκελαρίου κι ενός Έλληνα πρωθυπουργού μετά το τέλος του τελευταίου Μνημονίου – ο Μητσοτάκης θέλει να δείξει ότι είναι ένας ηγέτης μιας χώρας που δεν εξαρτάται πλέον από τη γενναιοδωρία των εταίρων της», όπως επισημαίνει ο αρθρογράφος του γερμανικού περιοδικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.