ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Το αποκαλυπτικό δελτίο ειδήσεων του Pronews TV με όλα τα θέματα που σας κρύβουν οι άλλοι

Βίντεο: Το αποκαλυπτικό δελτίο ειδήσεων του Pronews TV με όλα τα θέματα που σας κρύβουν οι άλλοι

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε τις προηγούμενες ημέρες στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ευρώπης στο Πόρτο της Πορτογαλίας. Εκεί που οι Ευρωπαίοι φέρεται να έφτασαν σε συμφωνία για την επέκταση του εργασιακού βίου μέχρι τα 74 έτη! Επαναφέροντας ουσιαστικά την… «δουλεία» στην Ευρώπη και επιστρέφοντας την Ευρώπη στα χρόνια του Μεσαίωνα, όλο αυτό φυσικά με αφορμή τον κορωνοϊό, αλλά και την «ανάπτυξη» που υπόσχονται.

Η πρώτη αντρίκια «Συγγνώμη» για πεπραγμένα και δηλώσεις από κυβερνητικό στέλεχος, ήρθε κατά έναν περίεργο τρόπο από έναν δηλωμένο gay, τον οικονομικό σύμβουλο του πρωθυπουργού, τον Άλεξ Πατέλη. Ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού δήλωσε σε συνέντευξή του ότι «εγώ δεν θα προσλάμβανα κάποιον με διδακτορικό, γιατί δείχνει ότι πιθανώς να είναι κάποιος ο οποίος δεν έχει απαραιτήτως όρεξη για δουλειά», προκαλώντας αντιδράσεις. Το να ζητάς «Συγγνώμη» αντί να «σφυρίζεις αδιάφορα» και να αρχίζεις τα διάφορα αδερφίστικα «Παρεξηγήθηκαν» ή «Παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις μου» και «Δεν εννοούσα αυτό που οι περισσότεροι κατάλαβαν» είναι αναμφίβολα μια αντρίκια πράξη. Έστω από έναν gay. Μακάρι να τον ακολουθήσουν και οι άλλοι στην κυβέρνηση.

«Το Σύνταγμα μας δηλώνει ρητά ότι δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στη χώρα», έλεγε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας τον Νοέμβριο. Από το Νοέμβριο μέχρι και σήμερα έχουν αλλάξει πολλά και ήδη το «πράσινο πιστοποιητικό» (ή πιστοποιητικό εμβολιασμού) ετοιμάζεται να μπει στις ζωές των Ευρωπαίων, ένα πιστοποιητικό για το οποίο έδωσε μάχες ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και μέσα από το οποίοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες θέλουν να πείσουν τους πολίτες να εμβολιαστούν. Ήδη από το πρωί πρώτη είδηση είναι τα παραπάνω «προνόμια» τα οποία θα έχουν οι εμβολιασμένοι στην Ελλάδα! «Προνόμια» τα οποία είχε αναφέρει πρώτο το pronews.gr εδώ και αρκετό καιρό και αποκρύβονταν από όλα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, τα οποία χαρακτήριζαν ως «συνωμοσιολόγους» όσους υποστήριζαν κάτι τέτοιο.

Σε μεγάλη απάτη εξελίσσεται η υπόθεση των self test, τα οποία η κυβέρνηση παρουσίασε προ λίγο καιρού ως «δωρεάν», όμως πλέον οι επιχειρήσεις θα καλούνται να πληρώνουν από την τσέπη τους ένα self test ημερησίως. Κάτι που είχε προαναγγελθεί από τον Απρίλιο από τον Άδωνι Γεωργιάδη και πλέον έγινε πράξη, καθώς από σήμερα Δευτέρα οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα που απασχολούνται σε οκτώ κλάδους (λιανεμπόριο, εστίαση, χρηματοπιστωτικές και ασφαλιστικές δραστηριότητες, μεταφορές, υπηρεσίες καθαρισμού, κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα αισθητικής, υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων, σχολές οδηγών) θα διενεργούν αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self test), υποχρεωτικά, δύο φορές την εβδομάδα. Μόνο που το ένα self test θα καλούνται να το πληρώνουν οι επιχειρήσεις και το άλλο θα το διαθέτει το κράτος.

Συνεχίζεται το φιάσκο με τα self test, καθώς μέχρι τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής 9/5, είχαν δηλωθεί μόλις 255.528 αποτελέσματα self test μαθητών, όταν κανονικά θα έπρεπε να είναι πάνω από 1 εκατομμύριο. Από τα 255.528 αποτελέσματα που είχαν δηλωθεί στην πλατφόρμα τα 858 ήταν θετικά, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι γονείς. Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί πως αρκετοί με αρνητικό αποτέλεσμα τεστ θα μεταβούν στα σχολεία χωρίς υποβολή στοιχείων στο σύστημα, αλλά με γραπτή δήλωση του αποτελέσματος.

Η Ευρώπη έζησε έναν χρόνο lockdown, τα οποία επιβλήθηκαν για να «σώσουν» τους πολίτες από τον κορωνοϊό, μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις ακούστηκε το «τα επιβάλουμε για να μην γίνουμε Ιταλία». Τι έγινε όμως στην Ιταλία; Η καταγγελία-προσφυγή στα ιταλικά κι ευρωπαϊκά δικαστήρια εναντίον της κυβέρνησης: «Άρρωστοι άνθρωποι θανατώθηκαν στην εντατική θεραπεία» είναι αποκαλυπτική και εξηγεί εν ολίγοις το τι έγινε στην γειτονική μας χώρα.

Η Μεγάλη Στέπα, μια περιοχή που περικλείεται από τα Ουράλια Όρη, τον Δούναβη και την Μαύρη Θάλασσα, ή Εύξεινο Πόντο, φαίνεται πως είναι η κοιτίδα του ελληνικού φύλου. Σύμφωνα με νέα μελέτη ανάλυσης αρχαίου DNA της περιοχής από Έλληνες και ξένους ερευνητές, έως τη Μέση Εποχή του Χαλκού πριν 4.000 έως 4.600 χρόνια, τα άτομα από το Βόρειο Αιγαίο είχαν πια σημαντικές γενετικές διαφορές σε σχέση με εκείνα κατά την Πρώιμη εποχή του Χαλκού. Αυτοί οι άνθρωποι είχαν κατά περίπου το ήμισυ (50%) κοινή καταγωγή με τους ανθρώπους από την Ποντο-Κασπιακή Στέπα, μια μεγάλη γεωγραφική περιοχή που εκτεινόταν ανάμεσα στους ποταμούς Δούναβη και Ουράλη και βόρεια της Μαύρης Θάλασσας.

Τον «κώδωνα» του κινδύνου για εμφύλιο πόλεμο στην Γαλλία «κρούουν» δύο χιλιάδες Γάλλοι στρατιωτικοί, οι οποίοι στέκονται στο πλευρό των Γάλλων εν αποστρατεία αξιωματικών που είχαν στείλει παρόμοια επιστολή πριν από λίγες ημέρες. Με επιστολή τους οι εν ενεργεία στρατιωτικοί προειδοποιούν τον Γάλλο πρόεδρο Εμάνουελ Μακρόν ότι διακυβεύεται η «επιβίωση» της Γαλλίας επειδή ο ίδιος φέρεται να έχει κάνει «παραχωρήσεις» στους ισλαμιστές στην χώρα.

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε σήμερα Δευτέρα 10 Μαΐου ολόκληρη η απολογία του Μένιου Φουρθιώτη. «Είμαι αθώος και είμαι πάντα στη διάθεση της δικαιοσύνης… Πραγματικά δεν έχω καταλάβει ποιος είναι ο λόγος που με έχουν εμπλέξει…». Σε αυτές τις φράσεις ο Μένιος Φουρθιώτης αρνήθηκε απολογούμενος ενώπιον της δικαιοσύνης την κατηγορία ότι “σκηνοθέτησε” τις επιθέσεις σε βάρος του σπιτιού του που τελικά τον έστειλε στη φυλακή. Ο παρουσιαστής, ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει για τους ισχυρισμούς του και κρίθηκε προφυλακιστέος με το σκεπτικό ότι “προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις ενοχής του και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξεως συνάγεται πως αν αφεθεί ελεύθερος θα διαπράξει νέα κακουργήματα ή πλημμελήματα.”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.