ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέα ένταση στον «αέρα» μεταξύ Ρ.Τζίμα και Γ.Πρετεντέρη για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Να ξέρουμε τα ελληνικά μας»

Άβολη συζήτηση για άλλη μια φορά στο δελτίο ειδήσεων

Νέα ένταση στον «αέρα» μεταξύ Ρ.Τζίμα και Γ.Πρετεντέρη για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Να ξέρουμε τα ελληνικά μας»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολιτική σκηνή μετά τα αποτελέσματα των εκλογών. Τα βλέμματα έχουν πέσει στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η βαριά ήττα από τη Νέα Δημοκρατία έφερε προβληματισμό αλλά και συνεδρίαση των οργάνων του κόμματος. Το θέμα αυτό απασχόλησε, όπως ήταν λογικό, και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, όπου και πάλι η Ράνια Τζίμα και ο Γιάννης Πρετεντέρης διαφώνησαν έντονα.

«Εγώ δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει ότι θα πάρουμε αποφάσεις τον Σεπτέμβριο. Άμεσες αποφάσεις από τον Μάιο τον Σεπτέμβριο πρώτη φορά ακούω… Τι αποφάσεις θα πάρουν; Ας μην αλλάξουν τίποτα, αλλά άμεσες αποφάσεις στον Σεπτέμβριο δεν υπάρχουν», ανέφερε ο έμπειρος δημοσιογράφος για να προκαλέσει παρέμβαση από τη Ράνια Τζίμα.

«Ο Σωτήρης (σ.σ. Μπολάκης, ρεπόρτερ ΣΥΡΙΖΑ) λέει ότι η πρώτη συζήτηση είναι για το τι θα πούνε στους πολίτες εν όψει των εκλογών. Τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τι θέλει να κάνει, που θέλει να πάει την χώρα…», σχολίασε.

«Αυτό δεν λέγεται αποφάσεις. Αποφάσεις είναι αποφασίζω. Αυτό είναι συζήτηση» απάντησε ο Γιάννης Πρετεντέρης. «Ναι, αλλά δεν θέλει αυτό απόφαση μετά; Ότι θα δεν θα πούμε αυτό και θα πούμε κάτι άλλο; Λέμε τι είναι αυτό που λέει ο Σωτήρης στο ρεπορτάζ» συνέχισε η Ράνια Τζίμα.

«Αυτό θα το λύσουν μεταξύ τους. Δεν μας αφορά τι θα πούνε. Πάντως αυτό που είναι απόφαση σήμερα, δεν είναι άμεσο τον Σεπτέμβρη. Είναι για τον Σεπτέμβρη. Να ξέρουμε τουλάχιστον τα ελληνικά μας» απάντησε εκ νέου ο Γιάννης Πρετεντέρης, με τη Ράνια Τζίμα να κάνει έναν μορφασμό κουνώντας το κεφάλι της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.