ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Κυρανάκης: «Πρέπει να καταδικαστεί και η ακροαριστερή βία»

Κ.Κυρανάκης: «Πρέπει να καταδικαστεί και η ακροαριστερή βία»

Ο βουλευτής στην περιφέρεια Νότιου Τομέα Αθηνών και πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ζήτησε να καταδικάζονται και τα δύο άκρα, απαιτώντας από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει την ακροαριστερή βία.

«Τα πράγματα σε σχέση με την θεωρία της ανοχής στην ακροδεξιά, δεν είναι όπως τα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι ακραίες και παράνομες συμπεριφορές οδηγούν σε συλλήψεις, είτε είναι φασίστες είτε ναζί.

Με θλίβει να βλέπω παιδιά να χαιρετούν ναζιστικά, γιατί δεν γνωρίζουν την ιστορία. Οι Ναζί σκότωσαν Έλληνες.

Η θεωρία των δύο άκρων δεν είναι ακροδεξιά. Ο ακροδεξιός καταδικάζει μόνο την ακροαριστερή βία, εμείς καταδικάζουμε και την φασιστική/ναζιστική βία και την ακροαριστερή βία.

Η ακροαριστερή βία οδήγησε σε τρεις θανάτους στην Marfin, σε χιλιάδες επεισόδια στο Πολυτεχνείο κάθε χρόνο, σε μολότοφ, σε καταστροφές περιουσίας, σε καταστροφές ζωών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει λοιπόν να καταδικάσει την ακροαριστερή βία», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην συμφωνία Ελλάδας και Γαλλίας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η χώρα αντιμετωπίζει μια εθνική απειλή και ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίζει την ιστορική συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας που ενδυναμώνει τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Η ιστορία θα γράψει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την Ελλάδα αδύναμη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.