ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΝΔ: «Η νέα τοποθέτηση του Γ.Κυρίτση αποτελεί πρόκληση προς τους πολίτες και την κυβέρνηση»

ΝΔ: «Η νέα τοποθέτηση του Γ.Κυρίτση αποτελεί πρόκληση προς τους πολίτες και την κυβέρνηση»

Με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία, αναφέρεται σε νέα τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση, για τους Σακκά και Σεϊσίδη.

«Είναι δικαίωμα του κ. Γ. Κυρίτση να προβάλλει τις “εσωτερικές συγκρούσεις και αντιφάσεις” στο σύστημα ΣΥΡΙΖΑ – Κυβέρνηση – Κράτος και να διεκδικεί την ηγεσία οποιασδήποτε συνιστώσας του Κόμματός του», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία και συνεχίζει:

«Είναι, όμως, πρόκληση να ισχυρίζεται ότι οι κατηγορούμενοι για τρομοκρατικές ενέργειες και ληστείες Σακκάς και Σεϊσίδης αντιμετωπίζουν “διώξεις φρονηματικού χαρακτήρα”, ότι τα στοιχεία σε βάρος τους είναι στα “όρια του γελοίου” και ότι έχουν “στοχοποιηθεί από το Κράτος”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτή τη φορά η πρόκληση δεν αφορά μόνο τους πολίτες. Αφορά τον ίδιο τον πρωθυπουργό και τον αρμόδιο υπουργό που έσπευσε να παρουσιάσει τη σύλληψη των καταζητούμενων ως επιτυχία της Κυβέρνησής τους», προσθέτει η Νέα Δημοκρατία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.