ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε εγκαίνια ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής στο Ναύπλιο ο Αντ. Σαμαράς και η οικογένειά του [φωτό]

Σε εγκαίνια ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής στο Ναύπλιο ο Αντ. Σαμαράς και η οικογένειά του [φωτό]

Με την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου δημότη Ναυπλιέων Αντώνη Σαμαρά άνοιξαν επίσημα οι πόρτες του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ», για την ομαδική έκθεση ζωγραφικής, αγιογραφίας και προσωπογραφίας με έργα Ναυπλιωτών καλλιτεχνών, την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016.

Ο κ. Σαμαράς παραβρέθηκε με τη σύζυγό του Γεωργία και τον γιο του, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να γνωρίσει τα έργα των Ναυπλιωτών καλλιτεχνών.

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν στην αίθουσα του Συλλόγου στην παλιά πόλη του Ναυπλίου όπου συμμετέχουν οι καλλιτέχνες (με αλφαβητική σειρά): Σωτηρία Αλεξιάδη, Κώστας Δημούλης, Βαγγέλης Ζερβόπουλος, Κατερίνα Μπεκιάρη – Βασιλείου, Γιάννης Νόνης και Άγγελος Πατρινιός.

Επίσης, στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Πόπη Καλκούνου, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη και πολλοί Ναυπλιείς. samektesi1 samektesi2 samektesi3 samektesi4 samektesi5 samektesi6 samektesi7 samektesi8 samektesi9 samektesi10

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
samektesi11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.