ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το «χαρτί» που θα παίξει στη ΔΕΘ ο Κ.Μητσοτάκης

Το «χαρτί» που θα παίξει στη ΔΕΘ ο Κ.Μητσοτάκης

Για πρώτη φορά θα εμφανιστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκ της θέσεως του προέδρου της ΝΔ από βήματος της ΔΕΘ.

Τι αναμένεται να παρουσιάσει όμως;

Μετά από συνεχείς συσκέψεις με το επιτελείο του  έχει ετοιμάσει ένα πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα. Εκτός του ΕΝΦΙΑ και του ειδικού φόρου στο κρασί, οι τελευταίες πληροφορίες από το περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ αναφέρουν πως θα δεσμευθεί και για κατάργηση του τέλους διανυκτέρευσης.

Το μεγάλο στοίχημα ωστόσο, όπως παραδέχονται με νόημα και συνεργάτες του, είναι να προβεί σε συγκεκριμένα μέτρα και ποσά τα οποία θα εξοικονομηθούν, ώστε να καταστεί σαφές ότι η εναλλακτική πρόταση της ΝΔ δεν αποτελεί μία απλή υποσχετική αλλά είναι άμεσα εφαρμόσιμη και θα ανακουφίσει τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας. Ψηλά στην ατζέντα μέχρι και τη ΔΕΘ κρατά το θέμα των τηλεοπτικών αδειών ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε χθες συνάντηση με την ΕΣΗΕΑ. Πηγές του κόμματος αναφέρουν ότι η συνάντηση έγινε «προκειμένου να έχουμε ενημέρωση για το πώς αντιμετωπίζει η ΕΣΗΕΑ το ζήτημα που έχει προκύψει με την εφαρμογή του ‘νόμου Παππά’ και τις επιπτώσεις του από το προβλεπόμενο από τον εν λόγω νόμο και την κυβέρνηση κλείσιμο των καναλιών με την εργασία των δημοσιογράφων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ αντιμετωπίζεται από το επιτελείο του ως μια ευκαιρία για να αρχίσει η «αντίστροφη μέτρηση» προς όφελος του Κυριάκου Μητσοτάκη.  Σε αυτή την προσπάθεια του Προέδρου της Ν.Δ., εκτός της υπόθεσης των τηλεοπτικών αδειών στο επίκεντρο θα βρεθεί  και η επικοινωνιακή… δραστηριότητα του Παύλου Πολάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.