ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κέλλας (ΝΔ): «Eπιχειρείται εκφοβισμός των εργαζομένων του ΕΚΑΒ από τη διοίκηση»

Κέλλας (ΝΔ): «Eπιχειρείται εκφοβισμός των εργαζομένων του ΕΚΑΒ από τη διοίκηση»

Για την καταγγελία απόπειρας εκβιασμού από την διοίκηση του ΕΚΑΒ στη οποία προέβη το σωματείο εργαζομένων έκανε δήλωσε ο υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας.  

Ο κ. Κέλλας σημείωσε χαρακτηριστικά: «Μετά την κατάρρευση όλων των δομών Υγείας, ως αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τώρα επιχειρείται και ο εκφοβισμός των εργαζομένων του ΕΚΑΒ από τη διοίκηση. Και αυτό, γιατί- αντιδρώντας στην τροπολογία Πολάκη- προέβησαν σε στάση εργασίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σωματείο εργαζομένων στο ΕΚΑΒ κατήγγελλε απόπειρα εκφοβισμού εργαζομένων, που είχαν συμμετάσχει στην κινητοποίηση της 20ής Οκτωβρίου, από τη διοίκηση και μάλιστα σήμερα πραγματοποιήθηκε και έκτακτη Γενική Συνέλευση για το θέμα, ενώ εργαζόμενοι έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του προέδρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.