ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΝΔ: «Αλ. Τσίπρας και Ν. Παππάς οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις και να απολογηθούν στους Έλληνες»

ΝΔ: «Αλ. Τσίπρας και Ν. Παππάς οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις και να απολογηθούν στους Έλληνες»

Η Νέα Δημοκρατία εξαπολύει μια νέα επίθεση στην Κυβέρνηση μετά τις αποκαλύψεις εφημερίδας ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, γνώριζε για το ταξίδι στην Βενεζουέλα των κ.κ. Νίκου Παππά και Αρτέμη Αρτεμίου και ότι σε μια κανονική κυβέρνηση ο υπουργός θα είχε παραιτηθεί.

«Ο κ. Τσίπρας είναι απόλυτα έκθετος, μετά και τις σημερινές, νέες αποκαλύψεις εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος”, που τον εμφανίζουν ότι, όχι μόνο γνώριζε για το ταξίδι των κ. Παππά και Αρτεμίου στη Βενεζουέλα, το καλοκαίρι του 2013, αλλά και ότι ήταν ο ίδιος που το διευκόλυνε εξαιτίας των καλών σχέσεων του με την Κυβέρνηση του κ. Μαδούρο» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ν.Δ..

Γίνεται λόγος για συγκλονιστικές αποκαλύψεις και σημειώνεται ότι «στην κυβέρνηση της “πρώτης φορά αλά Βενεζουέλα Αριστεράς”, ο κ. Τσίπρας αντί να πράξει το αυτονόητο, αποφάσισε να επιβραβεύσει τον Υπουργό του δίνοντάς του περισσότερες αρμοδιότητες».

«Προφανώς, γιατί Τσίπρας – Παππάς είναι ένα και το αυτό. Μαζί οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις και να απολογηθούν στους Έλληνες για τους τυχοδιωκτισμούς τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545; min-height: 15.0px}
p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545; min-height: 14.0px}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.