ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η έκπληξη της «Ομήρου Ιλιάδας» της Ε. Μανωλίδου στον Ά. Γεωργιάδη για τα 44α γενέθλιά του (βίντεο)

Η έκπληξη της «Ομήρου Ιλιάδας» της Ε. Μανωλίδου στον Ά. Γεωργιάδη για τα 44α γενέθλιά του (βίντεο)

Για τα 44α γενέθλιά του ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε «προ εκπλήξεως» από την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου.

Η σύζυγός του αντιπροέδρου της ΝΔ επέλεξε να ετοιμάσει μια τούρτα σε σχήμα βιβλίου.

Και σαν μην έφτανε αυτό, το βιβλίο ήταν η «Ομήρου Ιλιάς», ένα από τα αγαπημένα βιβλία του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος εξάλλου είναι γνωστός για το πάθος του για την αρχαία ελληνική γραμματεία.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Ο ίδιος ο βουλευτής της ΝΔ αφού έσβησε τα κεράκια μαζί με τον γιο του, «αντάμειψε» τη σύζυγό του με μια θερμή αγκαλιά ενώ από πάνω τους έπεφτε κομφετί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.