ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Γεωργιάδης: «Χαίρομαι που έφυγε ο κ. Φίλης – Η Ζ.Κωνσταντοπούλου θα είναι στην επόμενη Βουλή»

Α.Γεωργιάδης: «Χαίρομαι που έφυγε ο κ. Φίλης – Η Ζ.Κωνσταντοπούλου θα είναι στην επόμενη Βουλή»

«Τι ακριβώς θα πει η εκλογή Τραμπ, για το ρόλο του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα; Μέχρι τώρα είχαμε ένα Ομπάμα και έναν Λιου, οι οποίοι πιέζανε προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ο Τραμπ, είναι, είπαμε, (υπέρ) του απομονωτισμού, είναι σε άλλη γραμμή», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε σημερινές του δηλώσεις στον Βήμα FM, αναφορικά με το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών και την επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα στα μέσα Νοεμβρίου.

«Ο ίδιος ο Ομπάμα ήταν πολιτικός αντίπαλος, άρα υπό την έννοια αυτή δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί, ποια δέσμευση μπορεί να αναλάβει ο Ομπάμα έναντι της Ελλάδας ή της Ευρώπης», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Για την απομάκρυνση Φίλη από την κυβέρνηση, παρατήρησε:

«Θεωρώ θετικό ότι έφυγε ο κ. Φίλης, χαίρομαι, ως δεξιός που έφυγε ο κ. Φίλης, είναι ιδεολογικός και πολιτικός μου αντίπαλος ο κ. Φίλης και χαίρομαι που ο κ. Τσίπρας, έκανε αυτό που ήθελα εγώ. Όμως αντιλαμβάνομαι ότι για τους Αριστερούς, αυτό είναι μια τεράστια ιδεολογική ήττα, κολοσσιαίος εξευτελισμός για άλλη μια φορά της Αριστεράς».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εγώ πιστεύω θα την έχουμε στην επόμενη Βουλή, θα είναι στην επόμενη Βουλή. Δεν τελείωσε η καριέρα της κ. Κωνσταντοπούλου. Αδυνατώ αν πιστέψω ότι όλο το αντιμνημονιακό ρεύμα, δεν θα βρει τρόπο έκφρασης, η κ. Κωνσταντοπούλου, ξέρετε πόση διαφωνία έχω στις ιδέες της, είναι συνεπής σε αυτά που λεει, σέβομαι πάρα πολύ τους ανθρώπους, που για χάριν των ιδεών τους, μπορεί να αφήνουν καρέκλες, όπως έκανε η κ. Κωνσταντοπούλου και ο κ. Λαφαζάνης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.