ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ. Κουμουτσάκος: «Η ελληνική κυβέρνηση δείχνει αμήχανη απέναντι στις εξαγγελίες του Ρ.Τ. Ερντογάν»

Γ. Κουμουτσάκος: «Η ελληνική κυβέρνηση δείχνει αμήχανη απέναντι στις εξαγγελίες του Ρ.Τ. Ερντογάν»

“Εδώ και μήνες η Τουρκία του κ. Ερντογάν εκπέμπει έναν επιθετικό εκνευρισμό που δεν μπορούμε ούτε να τον αγνοήσουμε ούτε να τον υποτιμήσουμε ως γειτονική χώρα” και “η ελληνική κυβέρνηση δείχνει αμήχανη απέναντι σ’ αυτές τις εξελίξεις”, δήλωσε ο νέος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. 

Στην πρώτη του συνέντευξη με τη νέα του ιδιότητα, ο κ. Κουμουτσάκος εξέφρασε την έντονη ανησυχία της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την πορεία των εθνικών θεμάτων, τόνισε ότι “δεν μπορούμε ούτε να αγνοήσουμε ούτε να υποτιμήσουμε” τον επιθετικό αυτό εκνευρισμό της Άγκυρας και σημείωσε πως η κυβέρνηση δείχνει αμήχανη απέναντι σ’ αυτές τις εξελίξεις “κι αυτό φαίνεται από το πώς έχει χειριστεί την ενδεχόμενη, πιθανή, σχεδιαζόμενη, αναβληθείσα -ουδείς ξέρει- συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον κ. Ερντογάν”.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Ο κ. Ερντογάν αισθάνεται όσον αφορά την εσωτερική πολιτική σκηνή της Τουρκίας πανίσχυρος, όμως την ίδια ώρα φαίνεται ότι αισθάνεται ανήσυχος για τις εξελίξεις στα σύνορα του, εξελίξεις που και ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να ελέγξει”, τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος και πρόσθεσε: “ο συνδυασμός αυτός ισχύος από τη μία πλευρά και μιας ανασφάλειας από την άλλη είναι ένας συνδυασμός που οδηγεί σε απρόβλεπτες αντιδράσεις και συμπεριφορές”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.