ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Γεωργιάδης: «Ο κ. Καψώχας δεν θα μπορούσε να είχε πει κάτι τόσο σοβαρό χωρίς την άδεια του Μαξίμου»

Α.Γεωργιάδης: «Ο κ. Καψώχας δεν θα μπορούσε να είχε πει κάτι τόσο σοβαρό χωρίς την άδεια του Μαξίμου»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θεωρεί τις δηλώσεις Καψώχα ,ως κυβερνητική γραμμή. «Δεν θα μπορούσε να είχε πει κάτι τόσο σοβαρό χωρίς την άδεια του Μαξίμου» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης με αφορμή την ανάρτηση Καρτερού υπέρ του Σωτήρη Καψώχα

Την άποψη ότι όσα είπε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Σωτήρης Καψώχας για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας δεν ήταν δική του θέση αλλά «κυβερνητική γραμμή που περνάει μέσα από την ΕΡΤ» εξέφρασε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την ανάρτηση του επικεφαλής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Θανάση Καρτερού.

«Ο κ. Καψώχας δεν έχει κάνει ποτέ καμία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ πλην μιας φοράς κατά του Τσακαλώτου. Δεν θα μπορούσε να είχε πει κάτι τόσο σοβαρό χωρίς την άδεια του Μαξίμου» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

«Ούτε επί Μαρούδα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά την απόφαση της ΝΔ να κάνει εμπάργκο στην ΕΡΤ είπε ότι «κρίναμε και κατά τη γνώμη μου σωστά δεν χρειάζεται να νομιμοποιούμε με την παρουσία μας τη στάση αυτή. Η λάσπη και η πόλωση είναι κεντρική γραμμή του Τσίπρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.