ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ ο πρώην υπουργός του Καραμανλή Γιάννης Παπαθανασίου

Δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ ο πρώην υπουργός του Καραμανλή Γιάννης Παπαθανασίου

Δεν θα είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εκλογές, ο πρώην υπουργός Οικονομικών του Κώστα Καραμανλή, Γιάννης Παπαθανασίου.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ενημέρωσε τον κ. Παπαθανασίου ότι δεν θα τον συμπεριλάβει στις λίστες και κατόπιν αυτού ο πρώην υπουργός έκανε δήλωση ότι ο σύντομος προεκλογικό χρόνος δεν του επιτρέπει να προετοιμαστεί, ώστε να διεκδικήσει την ψήφο των συμπολιτών του. Οι πληροφορίες θέλουν ακόμα να υπήρξε και διακριτική παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή στον Κυριάκο Μητσοτάκη υπέρ του Γιάννη Παπαθανασίου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η δήλωση του Γιάννη Παπαθανασίου με την οποία ανακοινώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος:

«Η ανακοίνωση των πρόωρων εκλογών ανατρέπει τους σχεδιασμούς μου και μου αφαιρεί τον πολιτικό χρόνο που απαιτείται για να διεκδικήσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου. Υπ΄αυτές τις συνθήκες αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές», σημειώνει με ανακοίνωσή του ο κ. Παπαθανασίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Παραμένω στην πρώτη γραμμή της μάχης και θα αγωνιστώ όπως έκανα πάντα, για να γίνει η Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη κυβέρνηση όλων των Ελλήνων», προσθέτει, ενώ καταλήγοντας αναφέρει: «Ευχαριστώ όλες και όλους τους πολίτες που με τιμούν με την φιλία και την εμπιστοσύνη τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.