ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια διαφορετική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (Βίντεο)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια διαφορετική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (Βίντεο)

Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε με χιούμορ στις «Μύγες» από την εκπομπή που εμφανίστηκαν με… σημαίες του ΠΑΣΟΚ και τον έβαλαν από το να πει ένα τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού, μέχρι να σουτάρει και σε καλάθι μπάσκετ ενώ αρνήθηκε και μια κρούση για … ρουσφέτι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για την σχέση του με την Μαρέβα Μητσοτάκη αλλά και τον χωρισμό και την επανασύνδεσή του, για τα παιδιά του, για την… διαπραγμάτευση με τον γιο του που θέλει να κάνει τατουάζ, αλλά και για τις σχέσεις του με τους γονείς του, τα χόμπι του και φυσικά για την πολιτική.

Δείτε live την συνέντευξη Μητσοτάκη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.