ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ντ.Μπακογιάννη: «Το ΕΣΥ ενισχύεται σε ανθρώπινο δυναμικό που πρέπει να παραμείνει και την επόμενη ημέρα»

Ντ.Μπακογιάννη: «Το ΕΣΥ ενισχύεται σε ανθρώπινο δυναμικό που πρέπει να παραμείνει και την επόμενη ημέρα»

Η Βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής της συνέντευξη τόνισε πως το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) ενισχύεται σε ανθρώπινο δυναμικό που πρέπει να παραμείνει και την επόμενη ημέρα.

Η πρώην υπουργός είπε, επίσης, πως δεν πρέπει αυτοί οι άνθρωποι που σήμερα βάζουν πλάτη να φύγουν αύριο, τονίζοντας πως είναι σίγουρη πως “η κυβέρνηση θα φροντίσει να έχουν τέτοια μοριοδότηση που θα μείνουν στο ΕΣΥ”.

Η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε ακόμη στις προσφορές του ιδιωτικού τομέα που όπως τόνισε στηρίζουν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Σε ό,τι αφορά το πλήγμα που δέχονται οι επιχειρήσεις της χώρας επεσήμανε πως “στόχος είναι οι επιχειρήσεις αυτές να μείνουν ζωντανές. Δηλαδή την επόμενη ημέρα να ξεκινήσουν ξανά την λειτουργίας τους. Να διευκολυνθούν φορολογικά, και με ασφαλιστικά κίνητρα, με μείωση αυτή τη στιγμή στο 25% των υποχρεώσεών τους αν έχουν τώρα την δυνατότητα να τις πληρώσουν”.

Σε ό,τι αφορά τις θέσεις εργασίας η βουλευτής Χανίων ανέφερε πως δεν πρέπει να χαθούν και για το λόγο αυτό σημείωσε πως η κυβέρνηση πήρε όλα τα υπόλοιπα μέτρα στήριξης των εργαζομένων.

Για τις τράπεζες και τους μηχανισμούς ρευστότητας υποστήριξε πως υπάρχουν ευρωπαϊκοί μηχανισμοί που θα στηρίξουν αυτοί την διαδικασία.

Για τον τομέα του Τουρισμού εκτίμησε πως αν πάνε καλά τα πράγματα η Ελλάδα με τον τρόπο που λειτούργησε η κυβέρνηση στην αντιμετώπιση της πανδημίας, “απέδειξε πως είναι ένα συγκροτημένο κράτος που μπορεί όταν τελειώσει αυτή η ιστορία και να δεχθεί ένα πρώτο τουριστικό κύμα”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημείωσε πάντως πως και ο Απρίλιος που είναι ο κρίσιμος μήνας, πρέπει να μας βρει εξίσου αποφασισμένους και τόνισε πως είναι απαραίτητο να τηρήσουμε τις οδηγίες όπως και τους προηγούμενους μήνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.