ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ν.Μπακογιάννη: «Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι σε μια πολύ δυνατή θέση – Το Αιγαίο είναι θωρακισμένο»

Ν.Μπακογιάννη: «Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι σε μια πολύ δυνατή θέση – Το Αιγαίο είναι θωρακισμένο»

Η Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, μίλησε για τις τουρκικές προκλήσεις.

Όπως εξήγησε η κα Μπακογιάννη ο Ερντογάν είναι σε δυσμενή θέση αυτή τη στιγμή καθώς έχει δικό του μεγάλο εσωτερικό οικονομικό πρόβλημα. Οι κινήσεις που κάνει δεν τον ευνοούν. Επίσης, στις προκλήσεις του πήρε απάντηση και από τις ΗΠΑ που στήριξαν την Ελλάδα.

«Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι σε μια πολύ δυνατή θέση. Ποτέ τα ευρωπαϊκά σύνορα δεν ήταν τόσο σαφή όσο σήμερα. Το Αιγαίο είναι θωρακισμένο», τόνισε.

Η κα Μπακογιάννη επεσήμανε ότι η Ελλάδα έχει συμμαχίες και το Διεθνές Δίκαιο με το μέρος της.

«Είναι στιγμή να έχουμε μια εθνική γραμμή και την έχουμε. Η Ελλάδα θα υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα αποτελεσματικά. Η Τουρκία δεν πρόκειται να παραβιάσει ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.»

Τέλος στο ζήτημα του Έβρου, η κα Μπακογιάννη είπε πως «ο Ερντογάν ηττήθηκε στον Έβρο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το ζήτημα με τα fake news η κ. Μπακογιάννη είπε ότι πρόκειται για έναν άθλιο πόλεμο που ξεκίνησε στο διαδίκτυο για τον Έβρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.