ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Μαρκόπουλος: «Ο κύριος Τσίπρας είναι Πολάκης χωρίς μουστάκι»

Δ.Μαρκόπουλος: «Ο κύριος Τσίπρας είναι Πολάκης χωρίς μουστάκι»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μαρκόπουλος, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης, μίλησε για τη χθεσινή συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, η οποία κατέληξε και στην παραπομπή του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά σε προανακριτική επιτροπή.

Μάλιστα, τόνισε ότι «ο κ. Παππάς έχει μια πρώτης τάξης ευκαιρία να μιλήσει και να φωτίσει καταστάσεις και εάν είναι αθώος να έχει αυτή τη λυτρωτική διαδικασία».

Ο κ. Μαρκόπουλος σχολίασε και τη χθεσινή τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν «σαν να ακούγαμε προκήρυξη του Κουφοντίνα».

«Γύρισε και κατήγγειλε την ΝΔ για δωσιλογισμό και μαυραγοριτισμό χωρίς να αποδοκιμαστεί από τον κύριο Τσίπρα. Γιατί πλέον είναι ίδιοι. Ο κύριος Τσίπρας είναι Πολάκης χωρίς μουστάκι», σημείωσε επίσης ο κ. Μαρκόπουλος.

«Είναι ένα ακραίο κόμμα το οποίο διαρκώς μαζεύεται σε πιο ακραία και συντηρητικά σχήματα, κινείται στα όρια της ακροαριστεράς και ο κ. Πολάκης χθες υπερέβη τα εσκαμμένα» κατέληξε αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.