ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Πέτσας: Ρίχνει τις ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για τις αποδοκιμασίες στην Πάτρα

Σ.Πέτσας: Ρίχνει τις ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για τις αποδοκιμασίες στην Πάτρα

Τα κυβερνητικά στελέχη δείχνουν για ακόμη μία φορά να μην αποδέχονται τις ευθύνες τους και αντί να ζητήσουν συγγνώμη από τους διαμαρτυρόμενους πολίτες, κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για όσα συμβαίνουν.

Έτσι και ο Στέλιος Πέτσας από το βήμα της Βουλής σήμερα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι οι αποδοκιμασίες και τα γιουχαΐσματα που δέχτηκε στην Πάτρα ήταν υποκινούμενα από την αξιωματική αντιπολίτευση.

«Όσον αφορά τις διαμαρτυρίες, ήταν ξεκάθαρα κατευθυνόμενες» είπε στη διάρκεια απάντησης Επίκαιρης Ερώτησης στην Ολομέλεια ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, ρίχνοντας πυρά στους βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέλιος Πέτσας «έδειξε» τη Σία Αναγνωστοπούλου και τον Κώστα Μάρκου, αφού παραδέχθηκε πραγματοποιήθηκε μία «πάρα πολύ καλή» σύσκεψη μαζί τους και με άλλους τοπικούς φορείς, αυτοί αργότερα βρέθηκαν «απέναντι» με τους διαμαρτυρόμενους και συμμετείχαν στις αποδοκιμασίες.

Ευτυχώς που τα δεκάδες πλάνα βίντεο και οι φωτογραφίες ακόμα με το πανό του Εμπορικού – Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας και η παρουσία και αγανάκτηση των εμπόρων, ρίχνουν στο κενό την επιχείρησή λασπολογίας κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών έγινε δεκτός με σφοδρές αποδοκιμασίες τόσο κατά την άφιξή του όσο και κατά την αποχώρησή του από το δημαρχείο της Πάτρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.