ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΝΔ: «Ο Τσίπρας καλύπτει τον Παππά και πανηγυρίζει που ελέγχεται για παράβαση καθήκοντος»

ΝΔ: «Ο Τσίπρας καλύπτει τον Παππά και πανηγυρίζει που ελέγχεται για παράβαση καθήκοντος»

Άμεση απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα έδωσε η ΝΔ μετά στην τοποθέτηση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ για το πόρισμα της προανακριτικής για τον Νίκο Παππά.

Μάλιστα στην ανακοίνωση της ΝΔ, το κυβερνών κόμμα αναφέρει πως είναι η πρώτη φορά στην παγκόσμια πολιτική ιστορία όπου ένα πολιτικό κόμμα πανηγυρίζει για το γεγονός ότι ένα κορυφαίο στέλεχος του ελέγχεται μόνο για παράβαση καθήκοντος και όχι για δωροληψία!

Και συνεχίζει η ανακοίνωση «ο κ.Τσίπρας, πρώην Πρωθυπουργός, σχεδόν πανηγυρίζει για το γεγονός ότι ο στενότερος συνεργάτης του και κορυφαίος υπουργός του προτείνεται να παραπεμφθεί για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα. Αυτό που για κάθε πολιτικό κόμμα θα αποτελούσε στίγμα, ο κ.Τσίπρας το προσπερνάει αδιάφορα. Είναι προφανής η αμηχανία και το πολιτικό αδιέξοδό του.

Καλύπτει τον «πρωταγωνιστή» των παρασκηνιακών διεργασιών του στημένου διαγωνισμού για την χορήγηση τηλεοπτικών αδειών το 2016 και συντάσσεται πλήρως με τον κ.Παππά, όπως έχει κάνει για όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τώρα. Το λόγο πλέον θα έχει η ελληνική Δικαιοσύνη τόσο για τον Νίκο Παππά όσο και για τους συνεργούς του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.