ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ε. Βενιζέλος: «Το ΔΝΤ δεν θα φύγει ούτε από το πρόγραμμα, ούτε από την τρόικα – Θα παίζει πάντα καθοριστικό ρόλο»

Ε. Βενιζέλος: «Το ΔΝΤ δεν θα φύγει ούτε από το πρόγραμμα, ούτε από την τρόικα – Θα παίζει πάντα καθοριστικό ρόλο»

«Δεν επρόκειτο για μία ψήφο σε σχέση με την παροχή προς τους συνταξιούχους, αλλά για μία ψήφο την οποία η κυβέρνηση θα εκλάμβανε ως ψήφο εμπιστοσύνης, ως ψήφο συνενοχής», δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Βραδυνή της Κυριακής”, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και εξηγεί ότι «η Δημοκρατική Συμπαράταξη αποφάσισε στα όργανά της να υπερψηφίσει, αλλά διευκρίνισε ότι θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την αλλαγή της κυβέρνησης, μέσω εκλογών βεβαίως».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ερώτηση για τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα εκτιμά ότι: «Όχι! Δεν θα φύγει ούτε από το πρόγραμμα, ούτε από την τρόικα. Θα παίζει πάντα καθοριστικό ρόλο. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι στο πρόγραμμα ως εμπειρογνώμονας, διότι αυτό προβλέπεται από τη νομοθεσία που διέπει τον ESM» και προσθέτει «το ζήτημα είναι αν θα μετάσχει και ως δανειστής με ένα μικρό ποσό στο δάνειο των 85 δισ., το οποίο έχει μεν συμφωνηθεί, αλλά δεν έχει πει ποτέ έως τώρα η Ευρωζώνη αν θα το καλύψει πλήρως».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.