ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίθεση στον Τζιάνι Πιτέλα εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Επίθεση στον Τζιάνι Πιτέλα εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Επίθεση στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και στον πρόεδρό του Τζιάνι Πιτέλα εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος υποστηρίζοντας ότι ευθύνονται για την ανάδειξη του Αντόνιο Ταγιάνι ως προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρά τις δηλώσεις που έχει κάνει για τα Σκόπια, τον Μέγα Αλέξανδρο και τον βασιλιά Φίλιππο.

Μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής ο Ανδ. Λοβέρδος καταλόγισε «ευθύνη στον Πιτέλα και στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα που βοήθησαν να αναδειχθεί ένας πολιτικός του μπερλουσκονικού πολιτικού κόμματος». Για τις προ έτους δηλώσεις Ταγιάνι ο Ανδ. Λοβέρδος επισήμανε ότι «προκαλούν αλγεινή εντύπωση στον ελληνικό λαό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντίθετα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι «υπάρχει ένα θεσμικό και ιστορικό ατόπημα. Το υπουργείο Εξωτερικών, τα κόμματα – κυρίως αυτά που τον στήριξαν – οι ευρωβουλευτές μας πρέπει να απαιτήσουμε αλλαγή ρότας» και κάλεσε τον νέο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «να πάρει πίσω το θεσμικό και ιστορικό ατόπημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.