ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φ. Γεννηματά: Εκ νέου πρόταση για εθνική γραμμή συνεννόησης

Φ. Γεννηματά: Εκ νέου πρόταση για εθνική γραμμή συνεννόησης

Δεν μπορούμε να ζούμε άλλο στο ίδιο έργο θεατές, αυτό της διαδοχής κυβερνήσεων και ανθρώπων που ό,τι και αν έλεγαν, ό,τι και αν φώναζαν, πότε στο Ζάππειο, πότε στη Θεσσαλονίκη, πότε αγκαλιά με τους Αγανακτισμένους της Πλατείας, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε στον τόπο, τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

«Μια νέα, εθνική γραμμή συνεννόησης είναι αναγκαία», διεμήνυσε.

Έκανε εξάλλου λόγο για τέταρτο μνημόνιο που «φέρει πλέον επισήμως την υπογραφή του Πρωθυπουργού», ενώ χαρακτήρισε την πρόσφατη συμφωνία σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών «συμφωνία με όρους συνθηκολόγησης ηττημένου που υποθηκεύει το μέλλον του τόπου, χωρίς αναπτυξιακό αντίκρισμα, με δυσθεώρητους στόχους για πλεονάσματα, χωρίς καν τη βεβαιότητα ότι θα μπορέσουμε επιτέλους να μιλήσουμε για την αναγκαία απομείωση του χρέους».

Επιπλέον, «η νέα συμφωνία μεγαλώνει το λογαριασμό, βαθαίνει την ύφεση, μας βυθίζει ακόμη πιο μέσα στο τέλμα και το αδιέξοδο. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε άλλο στο ίδιο μοτίβο», είπε η επικεφαλής της ΔΗΣΥ.

Ταυτοχρόνως, η Φ. Γεννηματά βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τη στρατηγική του κόμματός της για την Ελλάδα, με τρίπτυχο, Ανάπτυξη –Απασχόληση –Αλληλεγγύη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ομιλία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του δημάρχου Ελληνικού –Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.