ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Μετωπική» ΚΙΝΑΛ-Μαξίμου για το άνοιγμα λογαριασμών Σημίτη – Tί λένε στελέχη του κόμματος

«Μετωπική» ΚΙΝΑΛ-Μαξίμου για το άνοιγμα λογαριασμών Σημίτη – Tί λένε στελέχη του κόμματος

Η είδηση για το άνοιγμα των λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, την αντίδραση πρώτα και κύρια του Κινήματος Αλλαγής. Κατά πληροφορίες, η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε με τον Κώστα Σημίτη και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καθώς η στοχοποίηση του πρώην πρωθυπουργού θεωρείται μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου της κυβέρνησης να σπιλώσει και στη συνέχεια να «αλώσει» τον πολιτικό χώρο του Κινήματος Αλλαγής, εν όψει των εθνικών εκλογών.

Στο θέμα του ανοίγματος των λογαριασμών του Κώστα Σημίτη αναφέρθηκε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής κατά την τοποθέτησή του στη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, που ξεκίνησε το μεσημέρι.

«Εδώ σήμερα ξεκινάει η διαδικασία της συναινετικής υποτίθεται αναθεώρησης και πληροφορούμαστε ότι διενεργείται έρευνα στους λογαριασμούς του Κώστα Σημίτη. Δηλαδή, κάποιοι θέλουν να αμαυρώσουν το εμβληματικό πρόσωπο του ευρωπαϊκού κεκτημένου της χώρας! Ματαιοπονούν, αλλά εκτίθενται και εκθέτουν και τη Δικαιοσύνη» σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.

«Είναι επικίνδυνοι και απόλυτα προβλέψιμοι. Μπροστά στον πανικό τους και την αγωνία να χτυπήσουν τη δημοκρατική παράταξη είναι ικανοί να σπιλώσουν μέχρι και τον Ελευθέριο Βενιζέλο» ανέφερε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

«Δεν εκπλήσσομαι. Ψάχνουν τρόπο να ενοχοποιήσουν τον Κώστα Σημίτη» σχολίασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Το γεγονός ότι βάζουν και την κυρία Σημίτη και τον αδερφό του και ταυτόχρονα εμπλέκουν το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων, δείχνει που θέλουν να το πάνε» ανέφερε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και εξήγησε ότι «υπάρχει μια κατάθεση ενός Γάλλου, πρώην στελέχους της εταιρείας “Thales”, που λέει για κάποιες μίζες στην Ελλάδα, αλλά δεν απέδειξε ποτέ τίποτα και καταδικάστηκε γι’ αυτό».

Όπως λέει ο πρώην υπουργός, «εκεί έχει την αναφορά ότι είχαμε προβλέψει (σ.σ. η εταιρεία Thales), για τους Έλληνες 7% μίζα, αλλά χάσαμε την δουλειά». Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εξηγεί ότι ο Γάλλος είχε αναφέρει:

«Δεν μπορέσαμε να πάρουμε το σύστημα ασφάλειας, γιατί οι Αμερικανοί είχαν πρόσβαση στον πρωθυπουργό και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Αυτή είναι η ιστορία. Υπάρχει και ένας λογαριασμός του Κώστα Σημίτη προς τον αδερφό του. Έτσι προσπαθούν να στήσουν κάτι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουν ανοίξει τους λογαριασμούς μου, ας κάνουν ό,τι θέλουν, δεν με αφορά. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Είμαι ένας πολίτης που σέβεται το νόμο» τόνισε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.