ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στ. Μαλέλης για Μ. Λοΐζου: «Ντροπή και μόνο ντροπή»

Στ. Μαλέλης για Μ. Λοΐζου: «Ντροπή και μόνο ντροπή»

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Σταμάτης Μαλέλης τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται η Μυρσίνη Λοΐζου.

«Ντροπή και μόνον ντροπή είναι η απάντηση στην υπόθεση της Μ Λοΐζου που επι χρόνια έπαιρνε παράνομα τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει», ήταν το σχόλιο του Σταμάτη Μαλέλη του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή τις αποκαλύψεις για υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, ο κ. Μαλέλης άφησε και αιχμές, γράφοντας στο twitter: «Και αυτοί οι άνθρωποι που κλέβουν συντάξεις συνεχίζουν με θράσος να λένε ότι είναι αριστεροί».

Αναλυτικά, ο κ. Μαλέλης έγραψε στο twitter:

«Ντροπή και μόνο ντροπή είναι η απάντηση στην υπόθεση της Μ Λοίζου που επι χρόνια έπαιρνε παράνομα τη σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει.

Και αυτοί οι άνθρωποι που κλέβουν συντάξεις συνεχίζουν με θράσος να λένε ότι είναι αριστεροί .#Λοΐζου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.