ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα «καμπάνα» για τη Δήμητρα Λιάνη – Στα ύψη το χρέος της προς το Δημόσιο

Νέα «καμπάνα» για τη Δήμητρα Λιάνη – Στα ύψη το χρέος της προς το Δημόσιο

Σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ερήμην η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου από το Δ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Η καταδίκη αφορά χρέος προς το Δημόσιο ύψους 283.000 ευρώ, το οποίο δεν έχει εξοφληθεί, ούτε και ρυθμιστεί.

Η κ. Λιάνη, απουσίαζε από το δικαστήριο. Οι δικαστές ωστόσο έκριναν πως πρέπει να προχωρήσει η δίκη έστω και χωρίς δικηγόρο, καθώς είχε λάβει ήδη τέσσερις αναβολές. Έτσι, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο υιοθέτησε τη θέση της εισαγγελέως της έδρας, καταδικάζοντας την προαναφερόμενη ποινή.

Η κ. Λιάνη είχε δικαστεί ξανά στα τέλη Μαρτίου, για διαφορετική οφειλή. Τότε δια μέσω του δικηγόρου της είχε δηλώσει ότι θέλει να πουλήσει ακίνητο της, προκειμένου να ξεπληρώσει το χρέος.

Μια άλλη παλαιότερη οφειλή όπως ανέφερε στο δικαστήριο τότε ο συνήγορος της, έχει αποπληρωθεί πλήρως.

Η ίδια η κ. Λιάνη, είχε αναφερθεί στις οφειλές της και στην πρώτη καταδίκη της, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλουν την εξόντωση μου οι εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ. Να τελειώσετε την Λιάνη, αυτή ήταν η εντολή» είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.