ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ. Ψαριανός: Αν δε διαγραφεί ο Δανέλλης, φεύγω εγώ από το ΠΟΤΑΜΙ

Γ. Ψαριανός: Αν δε διαγραφεί ο Δανέλλης, φεύγω εγώ από το ΠΟΤΑΜΙ

Με σημερινές δηλώσεις του ο Γρηγόρης Ψαριανός δήλωσε πως αν δε διαγραφεί ο Σπύρος Δανέλλης από το ΠΟΤΑΜΙ, θα προχωρήσει στην απόφαση να αποχωρήσει ο ίδιος από το κόμμα.

Ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει μεν θέμα κομματικής πειθαρχίας στο ζήτημα της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά υπάρχει στο ζήτημα της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, είπε στην πρωινή εκπομπή του Ant1: «Αν δε διαγραφεί ο Δανέλλης, φεύγω εγώ από το Ποτάμι».

Εξάλλου, ο κύριος Ψαριανός δήλωσε πως μετά την δήλωση Δανέλλη ότι ο ίδιος θα ψηφίσει την κυβέρνηση και την αναμενόμενη διαγραφή του από την ΚΟ του Ποταμιού, «όλοι μαζί τώρα θα αποφασίσουμε και ελπίζω να πάμε σε διαφορετική, ενιαία στάση» για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποφασίσει το Ποτάμι να αποχωρήσει από την ψηφοφορία εκείνη, λέγοντας πως «είναι μια εκδοχή να αποχωρήσουμε, θα το συζητήσουμε».

Τέλος, αναφερόμενος στο δικό του πολιτικό μέλλον, ξεκαθάρισε πως ακόμα και σε περίπτωση που αποχωρήσει από το Ποτάμι, θα παραμείνει ανεξάρτητος και δεν θα προσχωρήσει σε κοινοβουλευτική ομάδα άλλου κόμματος. Επίσης συμπλήρωσε πως «δεν έχει συμφωνηθεί και αποφασισθεί τίποτα» σε σχέση με τις επερχόμενες εκλογές και το αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι ανέντιμο και λάθος να μετακινείσαι από την μια κοινοβουλευτική ομάδα στην άλλη, την ίδια κοινοβουλευτική περίοδο, χωρίς να παρεμβάλλονται εκλογές. Όσοι μετακινούνται από το ένα κόμμα στο άλλο είναι αποστάτες», συμπλήρωσε και κατέληξε: «Μακάρι να γίνουν γρήγορα οι εκλογές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.