ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παυλόπουλος : «Θα αγωνιστούμε για την δικαίωση της Κύπρου»

Παυλόπουλος : «Θα αγωνιστούμε για την δικαίωση της Κύπρου»

«Είκοσι χρόνια μετά, εδώ στην Προεδρία της Δημοκρατίας τιμούμε την ιερή μνήμη του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού. Και δεσμευόμαστε όλοι ότι θα αγωνιστούμε ως την τελική τους δικαίωση και την τιμωρία των δολοφόνων τους», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος υποδέχτηκε αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού. Το παρών μάλιστα έδωσε και η κόρη του Τάσου Ισαάκ, Αναστασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στην ιερή μνήμη τους δεσμευόμαστε επίσης ότι θα αγωνιστούμε για την τελική δικαίωση της Κύπρου. Δηλαδή την επίλυση του Κυπριακού με βάση το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Και καλούμε και την Διεθνή Κοινότητα και την Ευρωπαϊκή Ένωση να παρέμβουν αμέσως για να πάψει να υπάρχει αυτή η απαράδεκτη εκκρεμότητα και η παρουσία στρατού κατοχής στο μαρτυρικό νησί. Και πάλι σας ευχαριστώ που είσαστε εδώ και ιδίως η Αναστασία, η οποία είναι η ζωντανή μνήμη, που μας κρατάει όλους σε εγρήγορση»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.