ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Σακελλαροπούλου σε Α.Τσίπρα: «Οι διαφορετικές απόψεις είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας»

Κ.Σακελλαροπούλου σε Α.Τσίπρα: «Οι διαφορετικές απόψεις είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας»

Μήνυμα υπευθυνότητας και διάθεσης για συνεργασία, γιατί ο στόχος είναι κοινός, και αφορά στην προκοπή και ευημερία των Ελλήνων και τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής για την αντιμετώπιση της κρίσης, έστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά τη συνάντησή της με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στο επίκεντρο της πρώτης συνάντησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας βρέθηκαν επιπτώσεις της πανδημίας στην οικονομία και την κοινωνία.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε την υπεύθυνη στάση των Ελλήνων πολιτών, όσο και της αντιπολίτευσης στην αντιμετώπιση της κρίσης κατά τους τρεις προηγούμενους μήνες και τόνισε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια καινούργια πρόκληση σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Αναφέρθηκε, επίσης, στις σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις για την απασχόληση, τους επαγγελματίες, τους επιχειρηματίες, τον τουρισμό και ειδικότερα τις ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, που υπέστησαν μεγάλο βάρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολούθως, τόνισε, ότι κατανοεί τις διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις για την αντιμετώπιση αυτής της πρωτοφανούς κατάστασης και σημείωσε, ότι οι διαφορετικές απόψεις είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας, αλλά εξέφρασε την βεβαιότητά της, ότι θα συνεχίσουμε όλοι με την ίδια υπευθυνότητα και διάθεση για συνεργασία, γιατί ο στόχος είναι κοινός, και αφορά στην προκοπή και ευημερία των Ελλήνων και τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Μάλιστα, υπογράμμισε, ότι πρέπει να βρεθούν οι τρόποι για την ενίσχυση των ευάλωτων ομάδων για να ξεπεράσουμε και αυτήν την κρίση με τις λιγότερο δυνατές απώλειες, για το κοινωνικό σύνολο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.