ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Μεγάλος περίπατος»: Την Κ.Σακελλαροπούλου ενημέρωσε ο Κ.Μπακογιάννης

«Μεγάλος περίπατος»: Την Κ.Σακελλαροπούλου ενημέρωσε ο Κ.Μπακογιάννης

Με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη συναντήθηκε νωρίτερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

​Στόχος της συνάντησής τους ήταν οι παρεμβάσεις του δήμου στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο των έργων για τον Μεγάλο Περίπατο, η πιλοτική εφαρμογή του οποίου ξεκίνησε σήμερα.

Η κυρία Σακελλαροπούλου ευχήθηκε τα έργα να συμβάλουν στην αναβάθμιση της καθημερινής ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της πρωτεύουσας, ενώ επεσήμανε ότι το ιστορικό κέντρο της πόλης πρέπει να γίνει ξανά πόλος έλξης και να αποκτήσει τη ζωντάνια που του αξίζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη να επιταχυνθούν οι προσπάθειες για την αποκατάσταση του ιστορικού κτιρίου που στεγάζει τον κινηματογράφο «Αττικόν», προκειμένου να κλείσει μια επί χρόνια ανοιχτή πληγή στην καρδιά της Αθήνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.