ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Μητσοτάκης: Όταν έλεγε ότι είναι «αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να επιλέγει την θεραπεία που του ταιριάζει»

Κ.Μητσοτάκης: Όταν έλεγε ότι είναι «αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να επιλέγει την θεραπεία που του ταιριάζει»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσιάζει τώρα ως μονόδρομο τον εμβολιασμό, κάτι που δεν έκανε στο παρελθόν, πριν εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός, όταν αναγνώριζε το δικαίωμα σε… εναλλακτικές θεραπείες σημειώνοντας πως κάθε θεραπεία πρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες του ασθενούς.

«Θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου, του κάθε ασθενή να επιλέγει την θεραπευτική μέθοδο που του ταιριάζει», έλεγε χαρακτηριστικά τότε.

Με αυτή του τη διατύπωση αναγνώριζε το δικαίωμα στην επιλογή θεραπείας, ενώ τώρα χαρακτηρίζεται «αρνητής» πριν προλάβει κάποιος να αρθρώσει διαφορετική λέξη, ακόμα και αν πιστεύει στην ανάγκη εμβολιασμού αλλά έχει επιφυλάξεις.

Και κάπως έτσι, σε μία διαφορετική συγκυρία, που τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, το μόνο που καταφέρνει είναι να διχάσει την κοινωνία και τους πολίτες και να υπογραμμίσει τις συνεχείς παλινωδίες της κυβέρνησής του.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=nnx6DgdLO-s&feature=emb_title&ab_channel=LubenTV

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.